Heeft u interesse in het maken van een afspraak voor een tattoo, of wilt u puur wat informatie inwinnen? U bent 6 dagen per week welkom in onze shop om uw ideeën te bespreken en een afspraak te maken! Houd er rekening mee dat we met tatoeëren/bespreken alleen werken op afspraak. Heeft u een voorkeur voor een specifieke stijl of artiest? Bekijk eens het portfoliowerk van de shop! Een bespreek afspraak maakt u makkelijk door te bellen naar 0495-526869, bij geen gehoor bellen wij z.s.m. terug!

! PLEASE READ!


TATTOO INFO/REGELS

 • Tatoeëren vanaf 18 jaar, geldig legitimatie bewijs verplicht. Er wordt altijd gevraagd een toestemmingsformulier in te vullen.
 • Wanneer u komt om uw tattoo te laten plaatsen graag alleen plaats nemen in de behandelruimte i.v.m. drukte, wanneer de artiest de tattoo gaat plaatsen wordt support niet toegestaan.
 • Wij helpen geen personen die onder invloed zijn van alcohol of drugs. Ook is het verboden eten, alcohol of drugs mee te nemen in de zaak.
 • Zorg dat u een goede bodem hebt voor u getatoeëerd wordt. Het is belangrijk dat u goed eet en goed uitgerust bent. Dit voorkomt flauwvallen.
 • 48 uur voor de afspraak afbellen naar onze shop is verplicht wanneer u de afspraak wil annuleren. Wil u de afspraak verzetten dan kan de aanbetaling mee naar de nieuwe afgesproken datum. Bij afwezigheid/ziekte/niet komen opdagen, bent u de aanbetaling kwijt.

TATTOO AFSPRAAK MAKEN

 • Wanneer u een afspraak wil maken voor een tatoeage graag zelf inspiratie, beeldmateriaal meebrengen op papier. Dit kunnen foto’s/tekeningen enz. zijn. Het is belangrijk dat u zelf een duidelijk idee hebt wat u graag zou willen. Naar aanleiding van het idee kunnen wij adviseren en meedenken wat mogelijk en uitvoerbaar is.
 • We werken enkel op afspraak, houd dus rekening met een wachttijd. Per artiest is deze verschillend.
 • Voor het maken van een tattoo afspraak mogen de ideetjes gemaild worden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarbij de volgende informatie:
      - Een duidelijke beschrijving van het idee. 
      - Waar op het lichaam mag de tattoo komen? 
      - Welke stijl mag de tattoo hebben, en is er een voorkeur voor artiest?
      - Wat zijn de afmetingen in CM?
      - Eventuele voorbeelden toevoegen in de bijlage. 
  Als het idee door een van onze artiesten gerealiseerd kan worden nodigen we u uit voor een intake. 
 • Wilt u een afspraak maken, houd er rekening mee dat er altijd verplicht een aanbetaling/voorschot gevraagd wordt, zonder aanbetaling, GEEN afspraak. Let op: wij geven GEEN aanbetalingen terug. (niet in cash of in kadobon) Denk goed na voordat u een afspraak maakt of u echt een tattoo wil.
 • Wij werken bij tatoeëren niet met as (menselijke of dierlijke resten), of zelf aangebrachte verdovingsmiddelen. Wanneer er zonder overleg zalf is aangebracht kan de afspraak alsnog geweigerd worden.
 • De prijs van de tattoo is afhankelijk van de afbeelding. Denk hierbij aan stijl, kleur/black-grey, hoeveelheid detail, formaat en plaatsing. Voor prijzen van tattoo’s kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij werken met een uurtarief maar schatten ook stukprijzen in.
 • Wij werken strikt volgens de wetgeving van GGD Nederland. Wij werken uitsluitend met goedgekeurde inkten en gesteriliseerde materialen. De verzorging is daarentegen eigen verantwoordelijkheid. Het leveren van een kwalitatief goede tattoo is aan ons!, de naverzorging aan u.

TATTOO NAZORG

 • Twee uur na het aanbrengen van de tattoo folie verwijderen en tattoo wassen in de douche met lauw/warm water en eventueel ongeparfumeerde antibacteriële zeep. Goed naspoelen i.v.m zeepresten.
 • Tattoo droog deppen, licht insmeren met vaseline of bepanthene. Dit 2 a 3 dagen 2x daags herhalen. Was altijd goed de handen met antibacteriële zeep voor het aanraken van de tattoo. (smeer beter te weinig dan te veel zalf!) Je kan er voor kiezen om de tattoo weer af te plakken met folie, dit tot maximaal 3 dagen. Verschoon de folie dan regelmatig en smeer niet te dik. Pas op zodra de huid reageert op de folie, de tattoo rood of pijnlijk wordt, je de folie meteen verwijderd zodat de huid kan ademen. Kies de methode die het beste bij jouw huid past, met of zonder folie.
 • Wanneer u er voor kiest de folie te verwijderen tijdens de heling is het belangrijk dat de tattoo niet vuil wordt.
 • Niet krabben of pulken!!!! Draag geen wollen/nylon of spijkerstoffen over de getatoeëerde plek.
 • 6 weken niet: zonnen/zwemmen/zonnebanken/sauna/badderen.
 • Het leveren van een goede tattoo is aan ons, de naverzorging is aan u.
 • Mocht uw tattoo bijgewerkt moeten worden, graag binnen 6 tot 8 weken na het plaatsen langs komen in de shop om uw tattoo te laten controleren, indien nodig kan er een bijwerkafspraak ingepland worden. Dit is 1x gratis binnen een limiet van 6 tot 8 weken, de bijwerkafspraak dient gemaakt te zijn tussen de 6 en 8 weken na het plaatsen van de tattoo. Mocht u na diverse maanden/jaar uw tattoo bij willen werken is dit voor uw eigen kosten vanaf starttarief.
Algemeen1
Algemeen2
Algemeen3
Algemeen4
Algemeen5
Algemeen6
Algemeen7
Algemeen8
Algemeen9
Algemeen10
Algemeen11
Algemeen12
Algemeen13
Algemeen14
Algemeen15
Algemeen16
Algemeen17
Algemeen18
Algemeen19
Algemeen20
Algemeen21
Algemeen22
Algemeen23
Algemeen24
Algemeen25
Algemeen26
Algemeen27
Algemeen28
Algemeen29
Algemeen30
Algemeen31
Algemeen32
Algemeen33
Algemeen34
Algemeen36
Algemeen37
Algemeen38
Algemeen39
Algemeen40